MC Tasker Portræt - XMOTO

MC Tasker er en anerkendt dansk online forhandler, der dedikerer sig til læder motorcykel accessories og beklædning, hvor der lægges vægt på kvalitet, design og funktionalitet. Vores grundlæggende idé er at tilbyde førsteklasses sidetasker, veste og motorcykel accessories til priser, hvor alle kan være med.

Bag MC Tasker står Duong Cung, en 30-årig, der har sine rødder i Aalborg. Hans lidenskab for custom motorcykler begyndte for mere end et årti siden, da han fandt en gammel Jinlun-motorcykel annonceret i den lokale Brugs. Han købte den og forvandlede den til en imponerende chopper og har siden bygget en del motorcykler, som oftest har haft brug for en fed og praktisk mc sidetaske.

Vores sortiment af produkter er blevet varmt modtaget af kunderne, og vi fortsætter med at udvide med nye designs og et bredere udvalg af varer. Som reaktion på kundernes efterspørgsel har vi udvidet vores sortiment til at omfatte mc læderveste og motorcykelhandsker til overkommelige priser.

Hvad adskiller MC Tasker fra mængden? Vi tilbyder specialfremstillede mc tasker og veste, der kan tilpasses efter dine specifikke ønsker, og vi gør det til en overkommelig pris. Hvis du har en unik idé til et design eller udtryk, er Duong klar til at hjælpe dig med at omsætte det til virkelighed. Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste oplevelse.

MC Tasker betjener enkeltpersoner, men vi har også skabt en fast kundekreds blandt MC-klubber og Puch Maxi-entusiaster, der ønsker at tilpasse deres tasker og veste for at give dem et personligt præg.

Efterspørgslen har allerede ført til ønsker om at oprette en fysisk butik, og MC Taskers ambition er at udvide til det nordiske marked og åbne en fysisk butik i fremtiden.

Hvis du ønsker at lære mere om MC Tasker, kan du læse mere på XMOTO, takket være Lars Bachmanns fine artikel.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM @MCTASKER.DK