kvalitetslæder

Hos MC Tasker ønsker vi at give alle muligheden for at købe udstyr, der gør motorcykeloplevelsen endnu bedre. Vi tilbyder læderprodukter, hvor der ikke bliver slækket på kvaliteten. Vores sortiment omfatter produkter i forskellige lædertyper, så du kan finde netop den type, der passer til dine behov. 

Er det læder fra øverste hylde, du foretrækker, så er det vores full grain-læder, du skal vælge. Befinder du dig i et lidt lavere prisleje, men hvor kvaliteten stadig er høj, kunne det være et af vores produkter i splitlæder, der er noget for dig. Uanset hvilken type, du vælger, så kan du være sikker på, at du får et produkt, der både er funktionelt, holdbart og ser lækkert ud. 

ko- og okselæder (Full Grain)

Kolæder er kendetegnet ved sin høje kvalitet, lang levetid og robusthed. Det har en utrolig styrke og unik evne til at holde på varmen, hvilket gør det ideelt til motorcykeludstyr. Full grain-læder anses for at være det fineste læder, som nemt kan genkendes på læderets små porer samt grove og uslebne overflade.

Gedelæder

Vores handsker er lavet af lækkert gedelæder, fordi det er et tilpasningsdygtigt materiale, der er utrolig blødt at have på. Gedelæder er også kendetegnet ved sin unikke tekstur, struktur og grynede kamme.

Split læder

Splitlæder er et stærkt lædermateriale med en glat overflade. Det er også modstandsdygtigt overfor ridser, hvilket gør, at udseendet på produktet bibeholdes i mange år.