OM MC TASKER

MC Tasker er en dansk online forhandler med fokus på læder motorcykel accessories og beklædning, hvor kvalitet, design og funktionalitet er i højsædet. Vores produkter er produceret i naturligt kvalitetslæder, som giver et autentisk udseende, lang levetid og samtidig er nemt at vedligeholde. 

Vores koncept bygger på idéen om at tilbyde kvalitets sidetasker, veste samt motorcykel accessoires til en pris, hvor alle kan være med. Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, når du kører på din motorcykel,og derfor fokuserer vi udelukkende på at tilbyde produkter med ekstraordinær kvalitet kombineret med klassik design og funktionalitet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr og beklædning til dig og din motorcykel/knallert.

MC Tasker ApS, Østervænget 42, 9200 Aalborg SV
TLF: +45 27364083 / E-mail: info@mctasker.dk

Den essentielle sidetaske

Vi har altid fokus på at udvide vores sortiment, så vi kan udbyde et varieret sortiment af motorcykel sidetasker, beklædning og andre accessories.

Vores sortiment har fokus på kvalitet, design og funktionalitet til priser, hvor alle kan være med. Find din næste sidetaske hos MC Tasker for at fuldende din motorcykel.

KØR MED STIL

Det rigtige look er et must, når du skal ud at cruise. Hos MC Tasker kan du købe udstyr, der fuldender dit look, så du kan køre stilfuldt ind i den nye MC-sæson. Vores veste er fremstillet i læder af højeste kvalitet, hvilket giver dem et eksklusivt look, men samtidig er de nemme at vedligeholde. Vi har veste i mange forskellige størrelser og modeller, så du kan cruise afsted med den, der passer bedst til dig og dine behov.