Returnering

Hos MC Tasker har du altid 14 dages returret, fra den dag du modtager varen. Derudover har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven ved defekte varer.

Ved returnering bedes du først kontakte os på mail info@mctasker.dk med ordrenummer samt årsag for returnering. Derefter vil vi sende en fortrydelsesformular (jf. MC Tasker handelsbetingelser).

Vi ombytter med glæde din vare til en anden, såfremt den er i samme stand som ved modtagelsen indenfor 14 dage - ved ombytning/fortrydelse af vare afholder du omkostningerne. Ved defekte eller fejl på varer afholdes omkostningerne derimod af MC Tasker.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk, at det er dig der bærer det fulde ansvar for at pakken når frem til os.

MC Tasker bestræber sig altid på at refundere dine penge hurtigst muligt. Der vil gå mellem 4-10 hverdage før pengene kan ses på din konto. Vi skal først modtage varen på vores lager. Dernæst skal vi tjekke varen og derefter overføre vi pengene retur til dig. De 4 til 10 hverdage er også baseret på alt efter hvilken betalingsmetode, der er anvendt ved købet.

Vi bestræber os altid på at sikre høj tilfredshed hos vores kunder. Har du derfor yderligere spørgsmål eller er i tvivl i forbindelse med ovenstående, så kontakt os endelig på mail info@mctasker.dk - så finder vi straks en løsning!
(Husk at oplyse dit ordrenummer i mailen).