MONTERINGSGUIDE

Vores sidetasker er ikke kun lavet til Harley Davidson modeller men kan også anvendes på mærker som Kawasaki, Honda, Yamaha og Suzuki etc. Vi giver her eksempler på, hvordan din nye sidetaske kan monteres på din MC.

Alle motorcykler har hvert deres eget unikke design og derfor med lidt modificering kan mange af vores tasker også monteres på de fleste mærker samt modeller. Tjek montering under den ønskede taske hvor vi nævner model og årgang.
Bemærk, at fodhvileren muligvis skal afmonteres ved montering af taske på stel. Vi anbefaler oftest disse tre muligheder afhængig af den taske du ønsker:

1. Montering på på fri bagsvinger
2. Montering på bagskærm beslag eller fender struts
3. Montering på stel, sissybar eller bøjler (custom)

For at sikre dig, at den ønskede sidetaske passer på din MC skal du tjekke monteringsfanen under den specifikke taske. Hvis du stadig er tvivl så send os besked her med din mc model og årgang. Alternativt, kan du se hvordan vores kunder har monteret deres tasker her.

God fornøjelse!

1. MONTERING PÅ FRI BAGSVINGER

De fleste af vores sidetasker kan monteres på fri bagsvinger i både højre og venstre side afhængig af din MC model. Den korte side af tasken skal typisk vende ned mod baghjulet som ses på nedenstående orange illustrationer. Bemærk, at fodhvileren muligvis skal afmonteres ved montering af taske på stel.

Højre bagsvinger

Eksempel: Harley Davidson Softail

Venstre bagsvinger

Eksempel: Harley Davidson Softail

2. MONTERING PÅ BAGSKÆRM BESLAG ELLER FENDER STRUTS

Vores sidetasker har også mulighed for at blive monteret på bagskæm eller fender struts både på højre og venstre side afhængig af din MC model. Denne type montering kræver oftest en lettere modificering eksempelvis kan man løsne bagskærm beslag/fender struts således justeringstroppene kan fastgøres. Den korte side af tasken skal typisk vende mod styret som ses på nedenstående orange illustrationer. Bemærk, at fodhvileren muligvis skal afmonteres ved montering af taske på stel.

HØJRE SIDE

Eksempel: Harley Davidson Fat Boy

Venstre Side

Eksempel: Harley Davidson Fat Boy

3. Montering på stel, sissybar eller bøjler (custom)

Vores sidetasker kan også monteres på direkte på motorcykel stellet, sissybar eller andre former for bøjler. Dette kræver som oftest en lettere modificering og custom fastgørelse. Mulighederne er mange, så længe der er plads til tasken og fastgørelse af stropperne. På nedenstående orange illustrationer er der et eksempel på fastgørelse på stel på en H-D Sportster. Den korte side af tasken skal typisk vende mod styret. Bemærk, at fodhvileren muligvis skal afmonteres ved montering af taske på stel.

Højre side

Eksempel: Harley Davidson Sportster

Venstre Side

Eksempel: Harley Davidson Sportster

Hvis du stadig er i tvivl så send os en besked og vi står klar til at hjælpe dig


Vi ønsker, at vores kunder træffer det rigtige valg fra starten af. Derfor har vi udarbejdet både en monteringsguide til vores mc tasker og en størrelsesguide til vores motorcykel handsker og mc veste.

Vores sidetasker er ikke kun designet til Harley modeller, men kan også bruges på mærker som Kawasaki, Honda, Yamaha og Suzuki osv. Da alle motorcykler har deres eget unikke design, kan mange af vores mc sidetasker med lidt justering også monteres på de fleste mærker og modeller. Udforsk vores motorcykel sidetasker her.

SE VORES KUNDERS VALG

Få inspiration her og se hvordan nogle af vores kunder har valgt montere deres nye taske. Mulighederne er mange med lidt fantasi!